Witam wszystkich czy są tu studenci kierunków około medycznych na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie ? Szukam opinii na temat uczelni, wykładowców, zajęć itd. interesuje mnie w zasadzie wszystko z góry dzięki
elbaa pisze: ↑19 maja 2020, 12:10
ja studiuje na tej uczelni od roku jestem zadowolona bo i poziom wysoki i zajęcia ciekawe. Jestem na fizjoterapii jak coś
o fajnie, dzięki ja bardziej nastawiam się na pielęgniarstwo albo położnictwo
no to mogę Ci chyba pomóc bo sama jestem teraz na drugim rokju na pielęgniarstwie jest okej. świetna organizacja zajęć, dużo praktyki, cudowni wykładowcy. Z tego co wiem to ludzie z roku też są zadowoleni
jednak napisanie posta na tym forum to była świetna mysl dziękuje! Ja poczytam sobie jeszcze o tych warunkach rekrutacji i mam nadzieje, ze uda się złożyć papiery i od pazdziernika zaczac studia
spokojnie, jeśli złożysz wszystkie niezbędne dokumenty ( zacznij od wypełnienia formularza zgłoszeniowego, który jest dostępny na ich stronie) to na pewno się uda
no to już bliżej niż dalej, szybko zleci jak już dopełnisz wszystkich formalności to będziesz mogła już tylko wypoczywać i czekać na rozpoczęcie działań
mala33 pisze: ↑20 lip 2020, 15:03
okej wszystko opgarnięte, miejsce zaklepane w pazdzierniku zaczynam juhuuuu a teraz lece się pakować, zasłużony wyjazd wakacyjny lada dzień
no już po urlopie, szybko zleciało teraz zapisałam się jeszcze na kurs także przełom sierpnia i września będzie dość pracowity no a od pazdziernika już studia, doczekać się nie mogę