Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Alina
Posty: 61 Rejestracja: 25 mar 2019, 14:12
Post
autor: Alina » 11 wrz 2019, 3:40
Chcę pierwszy raz samodzielnie zapeklować mięso. Zastanawiam się jakiej soli użyć. Myślałam nad którąś ze strony artexsol.pl. Co myślicie?
Edmund
Posty: 45 Rejestracja: 20 sie 2019, 10:24
Post
autor: Edmund » 11 wrz 2019, 13:01
Myślę, że to bardzo dobry pomysł. http://artexsol.pl/produkty.html to renomowana firma - jej sól jest najwyższej jakości. Do peklowania mięsa najlepiej wybierz sól peklującą.
BeataBeata41
Posty: 39 Rejestracja: 29 paź 2019, 10:13
Post
autor: BeataBeata41 » 29 paź 2019, 13:20
Moim zdaniem trzeba kupić zwykła najprostszą sól "peklową".